Showing 1–12 of 161 results

Rashguards

Rashguards för dig som tränar kampsporter som MMA, BJJ och grappling. Här hittar du ett stort utbud av både långärmade och kortärmade rashguards. Vi har även bältesrankade rashguards som är godkända vid IBJJ No-Gi tävlingar.

Hos oss får du personlig rådgivning via telefon eller e-post. Är du osäker på storlek är du välkommen att kontakta oss på Rebelz så hjälper vi dig med att hitta rätt storlek för just dig.

Rashguards används inom BJJ, grappling, MMA samt andra kampsporter och idrotter. Inom BJJ brukar utövare tycka att det är skönt med en rashguard under dräkten. De som tävlar inom BJJ No-Gi använder bältetsrankade rashguards. Inom grappling och MMA vill man ha en rashguard som sitter riktigt tight. Tränar man i en vanliga t-shirt är det lätt att fingrarna fastnar i materialet och man skadar fingrarna.

Rashguards är alltid tillverkade i funktionella material som är snabbtorkande. De flesta rashguardsen är sublimeringstryckta vilket innebär att det inte finns någon risk för att trycket släpper eller spricker. Läs Rebelz skötsel- och tvättråd för dina rashguards, shorts och spats.

Hos Rebelz hittar du rashguards från välkända och etablerade tillverkare så som Hyperfly, Tatami, Scramble, Venum, Manto, Kingz, VHTS, Under Armour, RVCA, Meerkatsu, Newaza, Maeda, Roll Supreme, Progress Jiu Jitsu, Macaco Branco m.fl.

Vi använder cookies för att du ska få bästa möjliga upplevelsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.

Snacka med Rebelz
Snacka med Rebelz
Rebelz - personlig rådgivning
Ansluter...
Hej. Skicka ett meddelande så svarar vi så fort vi kan via e-post. Mvh Daniel & Jimmy
Just nu är jag upptagen. Försöker igen senare. Mvh Daniel
:
:
:

Personuppgifterna samlas in för att komma i kontakt med dig av Rebelz kundservice. För mer information läs privacy policy.
Undrar du något? Chatta med Daniel på Rebelz.
:
:
Den här session har avslutats.
Hur upplevde du chatten med Rebelz? Lämna gärna ett omdöme.
Bra Dålig