Rashguards

Rashguards för dig som tränar kampsporter som MMA, BJJ och grappling. Här hittar du ett stort utbud av både långärmade och kortärmade rashguards. Vi har även bältesrankade rashguards som är godkända vid IBJJ No-Gi tävlingar.

Hos oss får du personlig rådgivning via telefon eller e-post. Är du osäker på storlek är du välkommen att kontakta oss på Rebelz så hjälper vi dig med att hitta rätt storlek för just dig.

Rashguards används inom BJJ, grappling, MMA samt andra kampsporter och idrotter. Inom BJJ brukar utövare tycka att det är skönt med en rashguard under dräkten. De som tävlar inom BJJ No-Gi använder bältetsrankade rashguards. Inom grappling och MMA vill man ha en rashguard som sitter riktigt tight. Tränar man i en vanliga t-shirt är det lätt att fingrarna fastnar i materialet och man skadar fingrarna.

Rashguards är alltid tillverkade i funktionella material som är snabbtorkande. De flesta rashguardsen är sublimeringstryckta vilket innebär att det inte finns någon risk för att trycket släpper eller spricker. Läs Rebelz skötsel- och tvättråd för dina rashguards, shorts och spats.

Hos Rebelz hittar du rashguards från välkända och etablerade tillverkare så som Hyperfly, Manto, Fuji, Rebelz, Tatami, Scramble, Kingz, RVCA, m.fl.

29NIKU Rashguard Kuzushi 1
Limited edition
29NIKU Rashguard Kuzushi 2
29NIKU Rashguard Less Thinking More Action 1
Limited edition
29NIKU Rashguard Less Thinking More Action 2
29NIKU Rashguard Lets Roll Light Brazil 1
Limited edition
29NIKU Rashguard Lets Roll Light Brazil 2
29NIKU Rashguard Lets Roll Light II 3
Limited edition
29NIKU Rashguard Lets Roll Light II 1
29NIKU Rashguard Lets Roll Light III 1
Limited edition
29NIKU Rashguard Lets Roll Light III 2
29NIKU Rashguard NO GI 1
Limited edition
29NIKU Rashguard NO GI 3