Returer och byten

Så här går det till om du vill göra en retur eller byte hos rebelz.se.

Läs informationen gällande ångerrätt och returrätt i köpvillkoren. Hygienartiklar så som underkläder, tandskydd, suspensoarer och liknande är det ej bytesrätt på eller öppet köp. Obs att produkten du returnerar inte får vara använd eller tvättad (provad går självklart bra). Produkten ska ligga i sin originalförpackning och vara förpackad så som du mottog den, dvs pula inte ner produkten utan vik den ordentligt. Textilier ska vara fri från hår. Skokartonger måste skickas i en wellpapp kartongen för att skydda original kartongen. Returnera varan i en förpackning som skyddar produktförpackningen under transporten

Registrera din retur nedanför genom att ange ditt ordernummer och e-postadress som du använde när du gjorde beställningen. Välj den eller de produkterna du vill returnera. Välj om du vill köpa returfrakten av Rebelz eller om du vill hantera den själv. Kunden står alltid för kostnaden av returfrakten tillbaka till Rebelz.

Påbörja registreringen av din retur.

För att snabba på byten av varor så gör vi så att du returnerar och blir sen återbetald och du kan lägga en ny order på den nya varan omgående med fri frakt. Välj att du vill göra ett byte under returprocessen. Du får då en unik rabattkod som ger dig fri frakt vid köper av den nya varan. Rabattkoden är aktiv i 7 dagar. Om inget nytt köps görs så raderas koden.

Rebelz Sporting Goods AB
Nystrandsgatan 31
63346 Eskilstuna

När du har skickat returen vänligen skicka ett mail till info@rebelz.se med information om vilket företag du skickade med och sändningsnummer.

Tänk också att märka returpaketet med returens ID så vi vet vem paketet är ifrån.

Vi vill påpeka att det är du som kund som ansvarar för returen fram tills att den har levererats till Rebelz. Vi rekommenderar därför att du alltid skickar paket som är spårbart och försäkrat.

Du kan välja att hantera returfrakten själv eller om du vill köpa en returfrakt av oss. Kunden står alltid för kostnaden av returfrakten tillbaka till Rebelz. Erbjudandet om att köpa returfrakten av Rebelz innebär att du får ett DHL retursändningsnummer och kan lämna in returen hos ett DHL ombud. Kostnaden för returfrakten via Rebelz beror på totalvikten av returpaketet och visas under processen när du registrerar returen. När vi har fått returen och krediterar order så dras kostnaden av för returfrakten.

När vi har fått och hanterat returen så görs en återbetalning via det betalsätt du använde när du la ordern (om du valt att köpa returfrakten så tas den summan bort från återbetalningen).

När vi har fått och hanterat returen så görs en kreditering via Klarna (om du valt att köpa returfrakten så tas den summan bort från återbetalningen). Det innebär att fakturan kommer att uppdateras hos Klarna.

Om du har valt Klarna faktura så kan du logga in i Klarna appen eller på klarna.se och markera ordern som returnerad (Klarna fryser då fakturan) när du returnerar den till oss.

Du försöker göra en retur på en produkt som det inte är öppetköp eller returrätt på. Detta gäller tex för varor som är specialanpassade efter kundens önskemål tex brodering eller tryck på produkter och hygienartiklar så som underkläder, tandskydd eller suspensoarer kan av hygieniska skäl ej returneras eller bytas.

Du försöker göra retur på en order där öppetköp och returrätt har löpt ut.