Showing 1–12 of 82 results

Tandskydd

Tandskydd skyddar dig från onödiga tandskador. Stort sortiment för både vuxna och barn. Vi har tandskydd för dig som tränar MMA, boxning, thaiboxning, BJJ, kampsport, ishockey, innebandy, rugby och andra idrotter.

För dig som tränar idrotter där upprepade slag mot huvudet förekommer är det viktigt med ett skydd som sprider slagkraften över en stor yta och kan att absorbera kinetisk energi i själva materialet. Lo Bloo Slick är ett sådant skydd.

Letar du efter ett tunt tandskydd som är lätt och smidigt att ha i munnen rekommenderar vi SISU. Ett bra val för dig som enkelt får kväljningar då skyddet är väldigt tunt. Areo och Max är två tunna skydd från SISU. Finns även en kortare variant som heter SISU Go. Fresh spray är också en trevlig produkt för dig som vill hålla skyddet fräscht.

Från Damage Control har vi riktigt coola och unika designs. Passar dig som vill sticka ut och vara lite annorlunda. Finns i två varianter High Impact och Extreme Impact, där den senare har shock pads.

Ett bra och prisvärt alternativ är Kenka Pro. Ett allround skydd som finns i flera olika färger.

Hos Rebelz hittar du tandskydd från välkända och etablerade tillverkare så som SISU, Lo Bloo, Damage Control, Shock Doctor, Venum, RDX, Kenka, Fighter. Vi rekommenderar dig att alltid rengöra skyddet efter användning och förvara det i en ventilerad förvaringsbox. Det här typen av skydd är en förbrukningsvara och bör bytas med jämna mellanrum, precis så som du gör med en tandborste.

Vi använder cookies för att du ska få bästa möjliga upplevelsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.

Snacka med Rebelz
Snacka med Rebelz
Rebelz - personlig rådgivning
Ansluter...
Hej. Skicka ett meddelande så svarar vi så fort vi kan via e-post. Mvh Daniel & Jimmy
Just nu är jag upptagen. Försöker igen senare. Mvh Daniel
:
:
:

Personuppgifterna samlas in för att komma i kontakt med dig av Rebelz kundservice. För mer information läs privacy policy.
Undrar du något? Chatta med Daniel på Rebelz.
:
:
Den här session har avslutats.
Hur upplevde du chatten med Rebelz? Lämna gärna ett omdöme.
Bra Dålig