Tatami Estilo BJJ Gi

Estilo BJJ Gi är en av Tatamis mest populära dräkter genom tiderna. En gi i högsta kvalité med fina detaljer och broderier.

Dräkten är utvecklad under många år av Tatamis designers och har uppdaterats i flera versioner genom åren. Detta har gett den en unik design med bästa passform. I och med version 5 kom en unik Y-formad ”side vent” på jackan vilket ger en tightare passform längs midjan på jackan. Dräkten finns i många olika storlekar för att kunna passa många olika kroppstyper. Även damversionen har många storlekar vilket visar på Tatamis vilja att utveckla de bästa dräkterna för alla BJJ-utövare. Damstorlekarna uppdaterades under hösten 2015 efter ett långt researcharbete som Tatami gjorde bland damer över hela världen för att få den bästa passformen. Estilon har ett sublimeringstryckt foder på insidan av jackan vid nacken. Jackan är tillverkad i 550gsm (gram per kvadratmeter) pearl weave tyg. Byxor i 12oz canvastyg.

Är du osäker på storlek är du välkommen att kontakta oss på Rebelz så hjälper vi dig gärna med att hitta rätt storlek för just dig. Läs Rebelz Ultimata BJJ Gi guide för skötsel- och tvättråd mm.

Tatami BJJ Gi Ladies Estilo 6 0 bla burgundy 1
Sista chansen
Tatami BJJ Gi Ladies Estilo 6 0 bla burgundy 2
Tatami BJJ Gi Ladies Estilo 6.0 bla vit 1
Sista chansen
Tatami BJJ Gi Ladies Estilo 2a
Tatami BJJ Gi Ladies Estilo 6 0 svart teal 1
Sista chansen
Tatami BJJ Gi Ladies Estilo 6 0 svart teal 2
Tatami BJJ Gi Ladies Estilo 6.0 vit rosa 1
Sista chansen
Tatami BJJ Gi Ladies Estilo 6.0 vit rosa 2
Tatami BJJ Gi Ladies Estilo 6.0 vit svart 1
Sista chansen
Tatami BJJ Gi Ladies Estilo 6.0 vit svart 2