Showing 1–12 of 316 results

BJJ GI / BJJ DRÄKT

BJJ Gi / BJJ dräkter för vuxna och barn. Sveriges största utbud av dräkter för dig som tränar och tävlar Brasiliansk Jiu-Jitsu. I produkttexten för respektive dräkt hittar du en storleksguide.

Hos oss får du personlig rådgivning via telefon eller e-post. Är du osäker på storlek? Välkommen att kontakta oss på Rebelz så hjälper vi dig med att hitta rätt dräkt och storlek för just dig. Vi har sålt produkter inom BJJ (Brasiliansk Jiu-Jitsu) sen 2010. Läs Rebelz Ultimata BJJ Gi guide för skötsel- och tvättråd mm.

De populäraste nybörjardräkterna för vuxna är Tatami Nova Absolute och Kingz Classic 3.0. Dessa dräkter inkluderar även ett vitt bälte. För barnen finns det flera dräkter som innehåller vitt bälte och vilket är populärt bland nybörjarna. I produkttexten står det om ett bälte är inkluderat.

Premiumdräkterna är dräkter som är tillverkade med bättre material och har en högre finish och design på detaljerna. Bland de populärare premiumdräkterna hittar vi Tatami Estilo 6.0, Kingz Balistico 3.0.

För dig som är ute efter en dräkt med minimalistisk design rekommenderar vi dräkten Scramble Standard Issue Semi Custom.

Vi har en del limited edition gi’s. Dessa tillverkas i mindre upplagor och vi har inte så många av dessa i lager. Det finns vissa limited edition dräkter som endast produceras en gång i en viss upplaga, detta gör dessa väldigt unika.

En av de vanligaste frågorna vi får är hur man knyter sitt bälte. Titta på videon ”Så här kan du knyta ditt BJJ bälte” där Matilda visar hur man kan knyta ett bälte.

Hos Rebelz hittar du dräkter från välkända och etablerade tillverkare så som Tatami, Kingz, Hyperfly, Rebelz, Scramble, Manto, Maeda, VHTS, Venum, Macaco Branco, Progress Jiu Jitsu, Roll Supreme, Meerkatsu, Adidas, Fuji, Inverted Panda.

Vi använder cookies för att du får bästa möjliga shoppingupplevelsen. Om du fortsätter att använda rebelz.se kommer vi att anta att du godkänner användningen av kakor.

Snacka med Rebelz
Snacka med Rebelz
Rebelz - personlig rådgivning
Ansluter...
Hej. Skicka gärna ett meddelande så svarar jag så fort jag kan via e-post. Mvh Daniel
Just nu är jag upptagen. Försöker igen senare. Mvh Daniel
:
:
:

Personuppgifterna samlas in för att komma i kontakt med dig av Rebelz kundservice. För mer information läs privacy policy.
Undrar du något? Chatta med Daniel på Rebelz.
:
:
Den här session har avslutats.
Hur upplevde du chatten med Rebelz? Lämna gärna ett omdöme.
Bra Dålig